LUCA Global Group: Am creat Subdivizia de Transport Express
cu Misiunea de a fi La timp, oriunde:

Dorim să fim definiți de punctualitate și seriozitate pentru că acest lucru este important în industria transporturilor.

O industrie "în mișcare" tot timpul, solicită exigență în materie de punctualitate, seriozitate, disponibilitate și o echipă omogenă care să lucreze precum un întreg.

Este adevărat, competiția este strânsă, cu jucători mai mult sau mai puțin raportați la nivelul sau chiar trendul pieței, dar important este votul de încredere acordat unei companii care lansează avantaje concurențiale greu de egalat. Întrucât LUCA Global Group are misiunea în conducerea generală a companiei de a satisface cerințele clientului, în orice condiții și împrejurări.

Lucrăm cu dedicație și responsabilitate pentru acei clienți care ne oferă încrederea lor, iar noi la rândul nostru, știm să răscumpărăm loialitatea acestora prin cel mai bun raport calitate - preț, plus siguranța onorării obligațiilor La timp, oriunde!

Suntem specializati în Transportul Express intracomunitar, pentru mărfuri generale. Din acest motiv flota noastră cuprinde auto proprii de mic tonaj, pentru o deplasare cât mai rapidă precum și acces în oraș, până la destinația finală.

On time, anywhere susține cel mai important obiectiv al nișei noastre din domeniul transportului - TIMPUL ! De la solicitarea ta și până la destinația finală a mărfii, lucrăm în echipă pentru a-ți oferi cea mai bună și rapidă soluție de transport.

Transportul de tip express deschide la propriu drumurile către mediul de afaceri internațional.

LUCA Global Group poate fi partenerul tău de încredere în această colaborare.

Contacteaza-ne